Heti menü

19. Hét ( Május 06. - Május 10. )

A menüB menü


Grízes metélt
lekvárral



Sokmagvas rántott csirkemell
Zöldséges bulgur



Hentes tokány
Tészta



Zöldbabfőzelék
Rántott sertéskaraj


Károlyi csőben sült
(natúrszelet, ananász, sonka, gomba, sajt)
Párolt rizs


Hétfő:
Buzsáki tányéros
(s.hús, krumpli, kovászos uborka)


Kedd:
Fokhagyma krémleves



Szerda:
Tejfölös, tárkonyos lencseleves



Csütörtök:
Csontleves



Péntek:
Vegyes gyümölcsleves





Olasz paradicsomos penne
sajttal



Pandúrgulyás
(s.hús, krumpli, galuska, gomba, z.borsó )



Erdélyi rakott káposzta




Spenótos, csirkés
rakott tészta


Zalai erdésztokány
(s.hús, virsli, kolbász, cs.ubi, zöldségek)
Tészta



Ebédrendelés: 06-30-655-3338

×

Heti menü

19. Hét ( Május 06. - Május 10. )

A menüB menü


Grízes metélt
lekvárral



Sokmagvas rántott csirkemell
Zöldséges bulgur



Hentes tokány
Tészta



Zöldbabfőzelék
Rántott sertéskaraj


Károlyi csőben sült
(natúrszelet, ananász, sonka, gomba, sajt)
Párolt rizs


Hétfő:
Buzsáki tányéros
(s.hús, krumpli, kovászos uborka)


Kedd:
Fokhagyma krémleves



Szerda:
Tejfölös, tárkonyos lencseleves



Csütörtök:
Csontleves



Péntek:
Vegyes gyümölcsleves





Olasz paradicsomos penne
sajttal



Pandúrgulyás
(s.hús, krumpli, galuska, gomba, z.borsó )



Erdélyi rakott káposzta




Spenótos, csirkés
rakott tészta


Zalai erdésztokány
(s.hús, virsli, kolbász, cs.ubi, zöldségek)
Tészta




Ebédrendelés: 06-30-655-3338